SexFit: de fitnesstracker voor om de penis

SexFit wearable tech
De oplossing voor alle mannen die graag hun prestaties tussen de lakens vastleggen en eventueel willen delen op Facebook. Immers, meten is weten!

In navolging van de vele fitnesstrackers die je prestaties bijhouden tijdens bijvoorbeeld het hardlopen, kun je straks ook je seksuele activiteiten inzichtelijk maken. De Britse producent van erotische speeltjes Bondara werkt momenteel aan verschillende prototypes van een fitnesstracker voor om de penis.

Het apparaatje communiceert via bluetooth of WiFi met een app op je smartphone. Een bewegingssensor houdt nauwgezet de bewegingen bij die door de drager worden gemaakt. Zo kan bijvoorbeeld het aantal stoten per minuut worden vastgelegd. Ook is het mogelijk om na een verhitte vrijpartij af te lezen hoeveel calorieën er zijn verbruikt. Verder zitten er speelse ledlampjes op de hi-tech cockring, die oplichten wanneer je een bepaald ritme aanhoudt. Ook een trilfunctie ontbreekt niet. Uiteraard kun je net als bij andere fitnesstrackers je prestaties delen op de social media.

Je moet nog wel even geduld hebben. Bondara verwacht eind dit jaar de eerste testbare prototypes af te hebben. Het is dus nog niet duidelijk wanneer de SexFit daadwerkelijk te bestellen is.

SexFit app

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *