Sexy lingerie warmt je vriendin op bij aanraking [video]

Verder zijn wij een hele respectabele en familievriendelijke site hoor
Kijk, dit is nou wetenschap waar we achter (en voor, en naast, en onder) kunnen staan.

Eef Lubbers van de TU/e heeft in België bij een show voor intelligente kleding de SYSTEX Student Award gewonnen met haar lingerie. Zij presenteerde op deze show de Unlace. Dit is een kanten body welke, bij aanraking, van zwart naar huidskleurig verkleurt en lokaal warmte afgeeft aan de drager. Dit zou het gevoel van aanraking moeten versterken, en de ander uit moeten nodigen om meer ‘aan te raken’, als je begrijpt wat ik bedoel.

Deze body is gemaakt van geregen textiel waar geleidend materiaal in verwerkt zit. Het lijkt kant, totdat je het aanraakt. Door middel van druksensoren en elektronica (waterbestendig, uiteraard) kan dit materiaal zijn kunstje vertonen en de drager helpen bij het vertonen van haar kunstje, zogezegd.

Uiteraard zijn er meer toepassingen dan alleen die in de slaapkamer te bedenken voor intelligent textiel. Op dezelfde show werden er ook prototypes getoond van jassen met ingebouwde verwarming, een politiejas met ingebouwde verkeerslichten en een brandweerjas die waarschuwde voor gevaar. Alhoewel de laatste twee dan ook wel weer zo hun nut kunnen hebben in de slaapkamer

Omdat wij jullie niets willen onthouden is hier een filmpje van de creatie van de Unlace.

2 reacties

  1. LOL @ een politiejas met ingebouwde verkeerslichten. Leuk voor carnaval!

    En nu een filmpje over het gebruik van de Unlace aub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *