Sharp brengt een joekel van LED-tv naar Nederland

Misschien overdrijven we het formaat iets
Eigen drive-in starten? Buurman overtreffen? Goed nieuws, vanaf vandaag kan je de grootste LED-tv ter wereld kopen in Nederland.

Eerder was de tv al overzee te koop, maar nu slijt Sharp hun Aquos LC-90LE757 ook aan de burgers van dit land. Hiermee kunnen wij ook eindelijk genieten van deze kolos, zolang we de ruimte aan de muur maar hebben.

Het ding is een knappe 1,2 meter hoog, heeft een beelddiagonaal van 229 centimeter en weegt 64 kilo. Sharp adviseert zelf om er minstens 3,5 meter vanaf te zitten om blindheid te voorkomen de beste beeldkwaliteit te krijgen. Interessant genoeg heeft Sharp ervoor gekozen om niet voor een 4K-resolutie te gaan, maar draait het gevaarte ‘maar’ op 1920×1080 pixels, Full-HD resolutie. De behoorlijk afstand tot het scherm zal dus nodig zijn om de relatieve lage pixeldichtheid te kunnen negeren, dichterbij en je gaat pixels zien.

De tv heeft internettoegang via Sharp’s eigen platform, en heeft ie een ingebouwde tuner voor je digitale zenders. De randen zijn van aluminium, dus als ie van de muur af lazert omdat je geen geld meer had voor fatsoenlijke pluggen zal het tafeltje eronder netjes doormidden gaan, zonder de splinters en de rommel van een plastic apparaat.

Ook mensen 3 straten verderop willen kunnen vermaken met jouw televisie(wan)smaak? Dit scherm kan je vanaf vandaag kopen voor de prijs van een mooie compacte auto, 12.999 euro.

[lg_folder folder=”Sharp/Aquos_LC_90LE757/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *