Shiba Inu heeft flinke herfstdip na gerommel handelsplatform

Shiba Inu kon wekenlang niet stuk, maar na gerommel met een groot handelsplatform lijkt een herfstdip onvermijdelijk.

De razend populaire cryptomunt Shiba Inu explodeerde de afgelopen weken maar de laatste dagen gaat het niet meer zo voor de wind. Reden hiervoor is onder meer trading platform Kraken dat eerst een belofte maakte en deze vervolgens brak. De meest populaire meme-hond van dit moment heeft daarom een flink herfstdipje, maar fans zijn toch goed gestemd.

Kraken ontwijkt Shiba Inu

Hoewel exchange Kraken lang niet de grootste is in de wereld van cryptocurrency, blijkt toch dat de Doge-spin-off graag geaccepteerd zou worden. Kraken beloofde SHIB op te nemen wanneer de onderstaande Tweet 2000 likes zou krijgen. Dat werden er 78.000, wat de gigantische steun voor de meme-coin goed weergeeft. Nu zegt het platform daarentegen dat het wat langer duurt om Shiba op te nemen, wat als een directe verbreking van de belofte wordt gezien.

https://twitter.com/krakenfx/status/1455656082672599044

Dip

Mede door het gestuntel met Kraken lijkt SHIB daarom momenteel in een dip te zitten. Op het moment van schrijven is een token gelijk aan zo’n $0,000064 dollar, terwijl dat op het hoogtepunt vorige week nog bijna 0,000089 was. Sinds het nieuws daalde de waarde van de munt met grofweg 12,5%, met vooralsnog geen tekenen van herstel.

Er is daarnaast nog een factor die meespeelt, namelijk een gigantische whale die recentelijk miljarden verdiende en nu zijn geld aan het cashen is. Althans, hij verdeelt het geld naar verluidt over verschillende andere wallets, waardoor Shiba Inu mogelijk sterker schommelt.

Dat neemt niet weg dat veel leden van de SHIBArmy na deze paniekerige dagen weer een gigantische piek verwachten. Natuurlijk zeggen fans dat altijd, maar aangezien Shiba nog steeds volhardt als een van de grootste crypto’s van het moment, zou dat zomaar waarheid kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *