Shit! Bang With Friends uit de App Store verwijderd

Bang With Friends
Da’s balen! Apple heeft de app Bang With Friends na een week alweer uit de App Store verwijderd. Met de ietwat controversiële app kon je inloggen met je Facebook account en aangeven met welke vriend of vriendin je weleens seks zou willen hebben.

Dit gebeurt geheel discreet, want pas wanneer de geselecteerde persoon ook aangegeven heeft weleens met jou van bil te willen gaan, dan wordt de match bekendgemaakt aan de twee personen in kwestie. Bang With Friends bestaat sinds januari en heeft naar eigen zeggen al meer dan 1 miljoen gebruikers. Apple heeft nog geen officiële reden opgegeven voor het verwijderen van de app, maar BWF vermeldt op de website te werken aan een oplossing.

Aanvankelijk had de dienst privacy issues. Zo bleek het mogelijk om te zien welke Facebook vrienden zich hadden aangemeld, maar verder was gelukkig niet te zien wie je allemaal als potentiële bedpartner had geselecteerd. Er was ook kritiek dat mannen geen mannen en vrouwen geen vrouwen konden selecteren. Maar toen dat aangepast werd, was er ook veel kritiek van mensen tegen homoseksualiteit.

Het is maar de vraag of we de app nog terug zullen zien in de App Store.

Bang With Friends - Be right back

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *