Simpsons-pretpark: Springfield komt tot leven!

Simsons pretpark
Ga je toevallig komende zomer richting Orlando (Florida), vergeet dan niet een hamburger te eten bij Krusty Burgers of een potje bier te pakken bij Moe’s Tavern.

Ja, de grootste happenings van Springfield zijn allemaal aanwezig in het nieuwe Simpsons-pretpark, welke een plaatsje krijgt in het Universal Orlando Resort. Naast Krusty Burger en Moe’s Tavern zullen bijvoorbeeld ook Luigi’s pizza, Lard Lad Donuts en een Duff-brouwerij te vinden zijn in de nagebouwde geboorteplaats van de familie Simpson. Uiteraard is een achtbaanritje in de al bestaande The Simpsons Ride ook nog steeds mogelijk.

The Simpsons is wereldwijd één van de best lopende animatieseries. De hitserie is alweer aanbeland bij hun 25e seizoen. In februari 2012 werd zelfs de 500e aflevering uitgezonden. In al die jaren wist de animatieserie glansrijk 27 Emmy Awards binnen te slepen. Stukje beter dan Futurama, welke overigens net als The Simpsons, door Matt Groening is bedacht.

[gv data=”DG6pHwMcWEs”][/gv]

2 reacties

  1. De simulator attractie die ze hebben in Orlando en LA is al geweldig aangekleed. Als ze hier een hele hoek van bouwen dan komt het helemaal goed.

    Die parken zijn een mustHave als je voor het eerst naar de VS gaat trouwens. Heerlijk Amerikaans zijn ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *