Skype gaat eindelijk berichten synchroniseren

Skype synchronisatie
Skype is al jarenlang een van de grootste spelers op het gebied van messaging, maar er was altijd een probleem als je het programma wilde gebruiken op meerdere computers en/of apparaten.

De synchronisatie van de verzonden en ontvangen berichten verliep niet altijd helemaal vlekkeloos. Zo kon het voorkomen dat je een gesprek dat je op je telefoon had gevoerd niet meer terug kon vinden op je computer, of omgekeerd.

Microsoft claimt dat deze problemen vanaf vandaag eindelijk verleden tijd zijn. Er is, achter de schermen, een update uitgevoerd die ervoor zou moeten zorgen dat je nooit meer iets mist.

De komende maanden wil Skype er ook voor zorgen dat je alleen een notificatie ontvangt op het apparaat dat je op dat moment gebruikt. Op die manier krijg je notificaties dus niet binnen op je zowel je telefoon, tablet als pc. Wanneer Skype 3D bellen wil lanceren is nog niet bekend.

Nog geen reacties

  1. Dit synchroniseren is srs de reden waarom ik nu echt een hekel heb aan skype, ik snap ook echt niet waarom ze dit als pluspunt zien. Elke keer als ik telefoon inlog moet ik eerst minuut wachten (en op mn oude smartphone liep die daardoor elke keer vast) voordat die alles gesync’d heeft.

    Ander ding is dat ik sowieso geen geschiedenis bijhoudt, maar met deze optie is dat onmogelijk omdat die nu altijd gesync’d wordt omdat je contactpersoon geen ‘no history’ heeft geselecteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *