Skype voert verbeteringen door


Microsoft heeft Skype weer een stuk handiger gemaakt voor samenwerkers en voor verschillende talen.

Microsoft werkt nog altijd aan het verbeteren van Skype. Als je je afvraagt wat er nou beter kan aan een programma dat je met iedereen laat videobellen dan kun je dat hieronder lezen. Want het kan dus.

Zo heeft Microsoft Skype nu geïntegreerd in OneDrive en Office Online. Dus als je aan het samenwerken bent aan een document hoef je nu niet meer te typen in het chatvenstertje (kan natuurlijk wel), of je hoeft niet een Skype als aparte app open te zetten. Je kunt gewoon rechtstreeks vanuit je document kletsen met je collega.

Maar daar houdt het niet op. Mocht je nou met een collega in het Arabisch moeten spreken, maar je kunt dat helemaal niet, dan is er nu ook wat nieuws. Skype kan je vanaf nu namelijk ook in het Arabisch laten spreken (en vice versa). Nadeel is wel dat je dan in het Engels, Duits, Portugees, Italiaans, Frans, Spaans of Mandarijn moet spreken, want Nederlands kan Skype nog niet. Maar als je een van die talen spreekt kun je jezelf dus in een van de andere talen laten horen.

Volgens Skype werkt het wel het best als een van de twee talen Engels is, maar het is in ieder geval een mooi begin. Een ander nadeel is dat gesproken vertaling voorlopig alleen nog maar werkt in de Windows desktopversie. De ondertitelde vertalingen zijn wel in veel meer talen beschikbaar. Om het antwoord op de vraag te geven waarmee we dit artikel begonnen, ja Skype kan dus nog steeds verbeterd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *