Sla films lokaal op met nieuwe Android-versie Popcorn Time

Popcorn-time-offline-modus
Een nieuwe versie van de Popcorn Time-app voor Android maakt het mogelijk om films en series lokaal op te slaan, zodat je ze later ook offline kunt bekijken.

De bètaversie van de Android-app (versie 2.4) kun je via deze link downloaden van de officiële website. Later wordt deze offline-modus ook toegevoegd aan de desktopversie van Popcorn Time, zo schrijft Android Planet.

Handig voor onderweg
Deze nieuwe mogelijkheid is vooral handig voor mensen die vaak onderweg zijn, en bijvoorbeeld in de trein even een aflevering van hun favoriete serie willen bekijken, zonder hun mobiele data er in een paar uur tijd doorheen te knallen. Door ’s ochtends de aflevering te laden, kun je hem immers zonder internetkosten later bekijken als je in de trein of het vliegtuig zit.

Versie 2.4 brengt ook wat bugfixes met zich mee, die te maken hebben met het uploaden en downloaden van films en problemen oplost met VLC en Chromecast. Ook crasht de app minder vaak, en kun je de kleur van de ondertiteling nu kiezen. Tot slot is er nu ook ondersteuning voor verschillende schermformaten toegevoegd.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *