Sla vandaag je slag! Black Friday-korting bij Apple

Apple Nederland Black Friday-aanbiedingen
Vandaag is het Black Friday, de dag na Thanksgiving. Dat houdt in dat zo’n beetje iedereen in de Verenigde Staten vrij is en inkopen gaat doen voor de feestdagen.

Black Friday is daarom ook de dag dat veel winkels en merken met speciale aanbiedingen en kortingen komen. Apple is zo vriendelijk om in Nederland ook korting te geven op een heleboel producten. Een snelle blik in de virtuele Apple Store leert ons bijvoorbeeld dat je 35 euro korting krijgt op een iPad Air, op een MacBook of iMac bespaar je €101.

Naast de producten van Apple zelf zijn ook diverse accessoires tijdelijk in prijs verlaagd. Zoals een Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition Quadricopter die nu €35,95 goedkoper is. Als je dus nog van plan was om iets aan te schaffen uit de Apple Store dan is dit een goed moment om je slag te slaan.

3 reacties

    • @black.wizard: Nee hoor, anders hadden we dat er wel bijgezet. De reden dat we dit even melden is meer een soort reminder omdat Appel bijna nooit korting geeft op z’n producten. Ik moet toegeven dat dit ook weer geen kortingen zijn waar je stijl van achterover slaat, maar wanneer je toch van plan was om één van de producten te kopen, dan is het mooi meegenomen wanneer je dat vandaag doet. Dus graag gedaan;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *