Slaat Apple de iPad Air update over dit jaar?

iPad close up
Volgens de laatste rumoeren in de wandelgangen hoeven we dit jaar niet de iPad Air 3 te verwachten. Apple zou zich in plaats daarvan zich meer willen focussen op de mini en een nieuw iPad model.

Om de aandacht voor de tablets gelijk te verdelen is het niet vreemd als Apple deze keuze zou maken, hoewel Apple al sinds de lancering van de iPad elk jaar een nieuwe 9.7-inch variant presenteert. Volgens Digitimes werkt het Amerikaanse bedrijf momenteel aan een compleet nieuw design voor de iPad mini, wat we qua specificaties mogen verwachten van de nieuwe mini-tablet is nog niet bekend.

Volgens eerdere berichtgeving werkt Apple ook aan een 12-inch variant van de tablet die de iPad Pro zal gaan heten. Het is goed mogelijk dat we later dit jaar de lancering krijgen van een nieuwe iPad Mini en de iPad Pro. de iPad Air 3 zou vermoedelijk nog even op zich laten wachten. Officiële informatie van Apple zelf mogen we verwachten over een paar weken op het iPhone-event wat mogelijk plaats zal vinden op 9 september.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *