Sleutels kwijt? Ook daar is nu een app voor.

Waar is dat rotding nou? *biep biep* Daar dus.
Iedereen zou een vaste plek voor zijn/haar sleutels moeten hebben. Nooit meer door broek- en jaszakken graaien op zoek naar die overbeladen ring voordat je het huis verlaat. Voor de wat minder georganiseerden onder ons is er nu Hone.

Deze sleutelhanger is te activeren met een speciale Hone-app (alleen voor iOS, helaas), waarna deze als een gek gaat biepen en knipperen zodat jij hopelijk je bos weer terug kunt vinden. (Op dezelfde plek als waar je al drie keer eerder gekeken hebt, uiteraard.)

Hone is te koop bij BiteMyApple.co voor zo’n 60 dollar, of 46 euro. Er zit een simpel CR2032 batterijtje in, wat volgens de website genoeg zou moeten zijn voor 6 maanden contact met het moedership de speciale app op je iPhone of iPad.

Maar wat nou als je het voor elkaar krijgt om wel je sleutels te hebben, maar niet je smartphone? Ze zouden het omgekeerde moeten maken, waar een knopje op je sleutelbos je telefoontje doet overgaan.

2 reacties

  1. Vroegah had je ook van die sleutelhangers voor dit probleem. Als je floot, dan floten je sleutels terug, maar dit is natuurlijk veel geiler met een app 😉

    Oh en als je telefoon kwijt bent, dan bel je jezelf met je reserve telefoon die je in de koektrommel bewaard voor dit soort doeleinden. Toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *