Sleutels vergeten? Deze drone-service komt ze brengen

De Bizzby Sky-service zorgt ervoor dat je nooit meer iets vergeet
Drones worden tegenwoordig voor allerlei doeleinden ingezet. Ten minste, in andere landen, want Nederland doet alles om drones uit de lucht te houden.

Een voorbeeld van een bedrijf dat al met drones werkt is Amazon. Zij kunnen op deze manier razendsnel pakketjes laten bezorgen bij hun klanten. Het Engelse bedrijf Bizzby vond dat ook wel een goed plan, maar zij richten zich vooral op particulieren. Want wat als je bijvoorbeeld je huissleutels bent vergeten, terwijl je huisgenoot pas ’s avonds laat thuis is?

Bizzby wil zijn drone-service voor iedereen beschikbaar maken. Wanneer je dus je huissleutels vergeten bent, kan je huisgenoot deze naar je laten sturen via een drone. Je bestelt de drone via een app en vervolgens legt je huisgenoot de sleutels in de robot, zodat jij ze alsnog bij de hand hebt. Dit kan bijvoorbeeld ook met andere belangrijke voorwerpen of middelen, zoals medicijnen.

Het klinkt enorm handig, maar misschien gaat dit idee voor ons land nog een stapje te ver. Er zal namelijk eerst het een en ander moeten veranderen aan de regelgeving.

[gv data=”PeCjkA70A-k”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *