Slim sanitair: is deze badkamer iets voor jou? (video)

Slimme badkamer
De badkamer van de toekomst is eindelijk hier.

Dankzij de technologische revolutie hebben we al heel wat slimme gadgets bij ons in huis geïnstalleerd. Naast de standaard camera’s zijn nu ook de energieregelaars in huis bezig aan een opmars, en kunnen we niet meer zonder slimme technologie in onze auto’s. De badkamer is lange tijd ontzien, maar daar brengt fabrikant Kohler verandering in.

Kohler heeft namelijk op haar eigen webshop alles staan wat je nodig hebt om een slimme badkamer in elkaar te flansen. Het begint natuurlijk met het belangrijkste: een badkuip die precies weet hoe jij dadelijk pootje wil baden. Op afstand bestuur je de hoeveelheid water en natuurlijk de temperatuur.

Voor de snelle schoonmaakbeurt is een douche waar je favoriete temperaturen kunt opslaan en het apparaat kunt besturen met je stem zeker niet mis. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Kohler ook een slimme wc voor je in de aanbieding (bij wijze van natuurlijk).

Het toilet van Kohler is zo intelligent dat je nooit meer de wc-bril met je handen hoeft aan te raken. De bril omhoog of omlaag krijgen, schoonmaken, doortrekken, muziek en het gebruik van een nachtlampje is allemaal handsfree te gebruiken. In onderstaande video zie je hoe Kohler’s badkamer in de praktijk werkt.

[gv data=”PZg3l2yMMK0″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *