Slimme armband projecteert dingen op je hand

Slimme armband projecteert dingen op je hand
mocht je een smartwatch te groot vinden, dan is er nu iets nieuws.

Een veelgelezen klacht over de wearables is dat ze te groot zijn. Zo moeten smartwatches een bepaalde grootte hebben om de berichten en de techniek kwijt te kunnen. Nu hebben een aantal heren uit San Jose de Ritot bedacht. Hierbij heb je geen groot ‘horloge’ meer om je pols. In plaats daarvan draag je een smalle armband die notificaties en de tijd op je hand kan projecteren.

Door je hand te schudden activeer je de Ritot en projecteert hij de tijd op je hand. Je kan ook gewoon op een knop op de Ritot drukken, waardoor het niet lijkt alsof je steeds naar iedereen zwaait. Zodra je de Ritot aan je telefoon koppelt kan je ook gemiste gesprekken weergeven of de laatste Twitter berichten. Het bericht of de tijd wordt geprojecteerd door middel van een Pico projector, die overdag en ’s nachts genoeg lichtsterkte heeft om de berichten duidelijk af te kunnen lezen.

Via Indiegogo hebben ze een campagne gestart die in al in korte tijd succesvol bleek te zijn. Het doel van 50.000 dollar is gehaald en de teller staat nu op ruim 230.000 dollar. Daaruit blijkt wel dat het product aardig populair is. De eerste Ritot armbanden zullen vanaf begin volgend jaar worden verzonden.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *