Slimme deodorant herinnert je om fris te blijven

Clickstick
Tegenwoordig zijn bijna alle producten ‘smart’, dus kan je deobus natuurlijk niet achterblijven.

De Clickstick is een high-tech manier om jezelf aan je persoonlijke hygiƫne te herinneren. Zoals bij zoveel van dit soort smart-apparaten maakt de deostick verbinding met je smartphone via een gratis app. Deze applicatie geeft je niet alleen een seintje als je een nieuwe dosis deo nodig hebt, maar ook hoeveel er uit de bus moet komen. Je hoeft dus maar ƩƩn keer op een knop te drukken, waarna precies de juiste dosis deodorant verschijnt.

Ingebouwde LED-lampjes
De deodorant zelf zit in een hervulbaar futuristisch busje, dat dankzij een ingebouwde LED-lampje ook in het donker te gebruiken is (want, waarom niet?). Op dit moment kun je een Clickstick bestellen op de Kickstarterpagina als je minimaal 26 dollar doneert. In mei 2015 worden ze geleverd, tenminste, als de makers hun doel van 55.000 dollar halen. Met meer dan 18 duizend dollar en nog 48 dagen te gaan, zullen de makers waarschijnlijk niet hoeven te zweten om dit bedrag te realiseren.

4 reacties

  1. Ik ga een slimme koektrommel ontwikkelen. Die laat je weten wanneer de koek op is, zodat je niet zelf hoeft te kijken als je het deksel opent. Past prima bij de slimme glazen die vertellen wat voor drinken je net hebt ingeschonken en het slimme bord wat je verteld wat je aan het eten bent en hoe lekker je dat vind (scheelt weer een mening vormen over iets).

    Het gaat me niet verbazen als er straks een app is, met een minuscule sensor (eventueel met lichtjes?) in je lichaam, die mensen laat weten wanneer ze moeten schijten. Daar moet een markt voor zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *