Slimme feature YouTube komt eindelijk naar smartphone

Slimme feature YouTube komt eindelijk naar smartphone
De mogelijkheid is tot nu toe enkel beschikbaar op de computer.

Video’s langzaam, langzamer, snel of sneller afspelen. Een mogelijkheid op de desktopsite van YouTube. Via de smartphone is de feature, zowel via de mobiele site als via de app, niet te gebruiken. De videodienst werkt op de achtergrond echter een een belangrijke update.

Op dit moment test YouTube een nieuwe feature op de Android-app. Met deze feature zal het ook vanaf een mobiel apparaat mogelijk worden om video’s langzamer of sneller af te spelen. Vermoedelijk zit de feature gebakken in de volgende update voor YouTube op Android.

De kans is aanwezig dat iOS-gebruikers nog even geduld moeten hebben. Google brengt doorgaans vernieuwingen eerst naar Android. Enkele weken daarna wordt de feature ook uitgerold voor de app op andere mobiele besturingssystemen zoals iOS. Filmpjes kunnen 0,75x, 0,5x of 0,25x langzamer worden afgespeeld of 1,25x, 1,5x of 2x versneld worden afgespeeld. (via 9to5Google)

Nog geen reacties

  1. Leuk en aardig, maar ik denk dat de meeste YT-gebruikers meer smachten naar een lagere-resolutie setting voor het streamen via 4G. Waarom dat enkel bij wifigebruik kan is mij een raadsel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *