Slimme koektrommel gaat alleen open als je het verdient

kSafe
Stop je met roken of wil je wat kilootjes verliezen? Met deze slimme koektrommel kan je pas bij je sigaretten of favoriete snack als je het echt verdient.

De kSafe gaat een stap verder dan soortgelijke gesloten containers, die pas na een bepaalde tijdslimiet weer opengaan om een verslaving te bestrijden. Door de ‘kluis’ te koppelen aan een speciale smartphone-app zijn er namelijk veel meer mogelijkheden om het slot te laten ontgrendelen.

Drie doelen
In de app zijn drie verschillende categorieën te vinden, zoals Activity Goals waarbij je een bepaald aantal stappen of een hoeveelheid calorieën moet hebben verbrandt voordat de kSafe opengaat. Het is zelfs mogelijk om locatiedoelen in te stellen, zodat je bijvoorbeeld alleen toegang krijgt als je eerst bij de sportschool bent geweest.

kSafe-doelen

Daarnaast is er ook een tijdslot aanwezig, zodat je er in het midden van de nacht niet bij kunt om snel te gaan snacken. Op dit moment wordt de kSafe via een crowdfundingcampagne aan de man gebracht via Kickstarter.

Bij een donatie van 79 dollar krijg je jouw eigen kSafe thuisgestuurd, de uiteindelijke prijs zal op 129 dollar komen te liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *