Slimme polsband vervangt de sleutel van je BMW 5-serie

Slimme polsband vervangt de sleutel van je BMW 5-serie
Met deze polsband heb je de sleutel van je dikke BMW áltijd bij je.

Met de lancering van de nieuwe 5-serie komt BMW Lifestyle in samenwerking met enkele partijen met wat prullaria. Denk aan een koptelefoon van Bowers & Wilkins, een notitieboekje, maar ook een stoere sleutel. Geen traditionele sleutel, maar eentje die je om je pols doet.

De “Montblanc for BMW”-polsband lijkt op een smartwatch. De accessoire heeft echter geen display en neemt enkel de functie van de ouderwetse sleutel over. De sleutel van een 5-serie ouderwets noemen, is eigenlijk oneerbiedig. Net als de luxe 7-serie en de sleutel van de i8, is de sleutel van de nieuwe 5-serie een gadget van zichzelf. De accessoire is hierdoor wel groot en wat zwaarder. Het polsbandje van Montblanc biedt in dat opzicht uitkomst.

Met de wearable kun je de auto op slot doen en van het slot halen. Het polsbandje is gemaakt van zwart koeienleer en ziet er naar onze mening stijlvol uit. De sleutel is vanaf deze zomer verkrijgbaar voor een prijs van 430 euro.

[lg_folder folder=”BMW/Montblanc_for_BMW/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

46 reacties

 1. dit is toch vrijwel hetzelfde als keyless entry & go in bijv een mazda 6 van nu? of je hem nu in je zak of om je pols hebt maakt ook niet uit, je hoeft je sleutel niet meer te pakken.

  430 euro haha.

 2. Ik denk niet dat de gemiddelde eigenaar van een 5-serie zit te wachtten op een polsband. Vinden ze het wel leuk, dan zit er om de pols waarschijnlijk al iets van een smartwatch of een fitbit (of beide, armen te kort…)

 3. Wat een nietszeggende gadget. Wat moet je ermee vraag ik me dan af.

  Ik denk dat ik te ouderwets ben voor dit soort dingen en ik moet de 30 jaar nog halen.

  • @viezefreddyw: het idee is leuk maar waarom zou je er zo mee gaan pronken? Het is een keyless sleutel die je om je pols, ipv in je zak hebt.
   Dat je je sleutel als een soort horloge bij je hebt is een idee van Jaguar, met hun Activity key die je bij de F-Pace kan krijgen.

   De sleutel is juist wat mij betreft het hoogtepunt van de nieuwe Fünfer. Supermooi idee vind ik dat, als gadget freak zijnde.

 4. Awesome. Ook wel nodig nu met die enorme “sleutel” bij de 5 en 7 serie… Waar moet je zo’n blok laten?
  Maar Jaguar heeft zo’n armband al een jaar bij de F-Pace.

 5. Wauwwww!!! Een polsbandje dat de deuren kan openen en sluiten…

  In de jaren ’80 van de vorige eeuw zou dit nog een hele hippe gadget zijn, misschien wel hip genoeg voor een item in het programma De wondere wereld van Chriet Titulaer…

  Al had dit polsbandje het zelfs in die tijd qua coolnessfactor al aflgelegd tegen het digitale dashboard van een Opel Kadett Gsi, laat staan de sprekende boordcomputer van de Renault 25…

 6. Lijkt wel zo’n huisarrest-bandje wat criminelen om hebben. Wat een idioot ding zeg. Een sleutel aan een polsbandje. Wauw. Als ze er nu een BMW smartwatch van hadden gemaakt dan snapte ik het nog, maar dit?!

 7. Montblanc is mijn favoriete horligemerk maar dit hadden ze toch beter moeten doen. Een klassiek horloge met key less entry, dat is pas een coole gadget.

  • @leaper035t:
   Nou is Montblanc een pennenmerk dat ook horloges is gaan maken, maar ze maken wel mooie klokken.
   Wat jij zou willen is wat Jaeger Le Coultre heeft gemaakt voor Aston Martin. Een zeer stijlvol mechanisch horloge, waarbij je door op de wijzerplaat te drukken de auto kon ontgrendelen.

 8. Het ziet er beetje uit als zo’n sleuteltje van een kluisje in het zwembad. En dat zit altijd verschrikkelijk.

  Waarom überhaupt een sleutel als je keyless entry & go hebt. Gewoon pasje in je portemonnee houden. O nee, dat hebben ze bij Renault al en dat is niet priemiejum

 9. Een boekje?? Die je ergens kunt kopen voor 5€ maar doordat er bmw op staat, kunnen ze de vraagprijs flink verhogen(quote Jeremy Clarkson)

 10. Volgende stap is een chip in Je arm… Dan kenne Ze Je armbandje (sleutel) . Nie meer jatten. Alluminiunm hoedje in the building! Nu ben ik gek later geniaal

 11. Dit is toch niet wat je wil? Dat ie open gaat of aan komt rijden als je hem roept alleen op jouw stem dat is vet. Leuk voor Mont Blanc dit en mooi merk maar een polsbandje voor je auto …. kom op zeg…

 12. Loop je voor l*l met je polsbandje waarmee je je BMW kunt openen…
  Ik heb de sleutelkaart van mijn Megane altijd gewoon in mijn zak en heb hetzelfde effect.

  Maar ja, met een Megane kun je niet patsen, en als iemand zo’n lelijk polsbandje ziet zullen ze vast vragen: “met proefverlof?”
  “Euh, nee. De sleutel van mijn BMW…”

 13. Hahaaaa, mijn 12 jaar oude Renault heeft al een keyless card, gewoon in mijn broekzak hebben is genoeg om mijn auto te openen en te starten met een startknop !

  Hahaa , en dan die mensen die denken dat de duitse merken voor staan op technisch gebied, laat ons niet vergeten dat Renault de laatste 20 à 30 jaar de meeste wereldtitels haalde in de hoogste motorsportcompetitie namelijk de F1.

  Conclusie : premiummerken ? Hahaa …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *