‘Amazon bouwt telefoon met zes camera’s’

Smartphone van Amazon in aantocht
De geruchtenmolen draaide al overuren maar nu lijkt hij er dan toch echt aan te komen. De Amazon smartphone zal dit jaar nog op de markt verschijnen.

Amazon heeft volgens een artikel in de Wall Street Journal een presentatie gehouden over de telefoon. Hier werd de telefoon voor het eerst aan ontwikkelaars gepresenteerd. In juni zal Amazon met een aankodinging komen dat de telefoon in de herfst van dit jaar op de markt zal komen.

De smartphone moet de strijd aangaan met de iPhone en de onlangs verschenen Samsung Galaxy S5. Het toestel zou volgens geruchten de mogelijkheid krijgen om 3D beelden te tonen zonder dat je hiervoor een 3D bril voor nodig hebt. Dit kan doordat er aan de voorzijde vier VGA camera’s met retinatracking zitten. Met behulp van de camera’s zou de smartphone de illusie moeten wekken van een 3D beeld. Een soort van hologram.

Andere geruchten melden dat er een 13 megapixel camera aan de achterzijde zit en een 12 megapixel camera aan de voorzijde. Daarnaast zou hij een 4,7″ display krijgen en gebruik gaan maken van de quad-core Snapdragon 800 processor. Het is nog even wachten totdat we in juni de volledige specificaties te horen krijgen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *