Snapchat krijgt een supersnelle zoekfunctie

Snapchat komt met nieuwe zoekfunctie
En daarmee kun je dus nog sneller ‘snappen’!

Snapchat heeft de manier waarop veel mensen foto’s en videos delen op social media veranderd. Helaas is de interface van de app nog onduidelijk voor mensen die het niet eerder gebruikt hebben. De nieuwe zoekfunctie moet daar verandering in gaan brengen.

De nieuwe zoekbalk is boven aan elk scherm te vinden, zodat je makkelijk kunt navigeren en mensen kunt opzoeken.

TechCrunch laat weten dat de nieuwe functie ontworpen is voor snelheid en om gebruikers aan te moedigen te vinden wat ze nodig hebt en veel foto’s en video’s te delen. Hiermee moet het ook makkelijker worden om content via Snapchat Stories te delen.

Wie op de zoekbalk drukt, kan meteen chatten met de gebruikers waarmee de meeste interactie is. Je kunt ook het profiel van deze mensen zien door erop te drukken.

De zoekbalk moet ook helpen met het vinden van nieuwe kanalen van bedrijven. Tot nu toe zien gebruikers alleen de suggesties van Snapchat en die veranderen elke dag.

Het enige nadeel van de nieuwe zoekfunctie is dat je hiermee niet makkelijk nieuwe vrienden kunt ontdekken. Vriendensuggesties zijn nog steeds niet in de app te vinden en dat is soms best jammer.

De update met de nieuwe zoekfunctie is al beschikbaar voor een aantal Android gebruikers, maar het zal niet lang duren voordat alle Android en iOS gebruikers deze update zullen krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *