Snapchat laat je nu videobellen en tekstberichten versturen

Auteur: , Geen reacties
Snapchat

WhatsApp en Facebook Messenger lijken wat serieuze concurrentie uit de hoek van Snapchat te krijgen.

Snapchat was tot nu toe de immens populaire app waarmee je foto’s -al dan niet met een stukje tekst eroverheen- kon versturen. Wanneer de persoon aan wie je het stuurt de foto opent, is de foto maar een aantal seconden in beeld. Daarna is ‘ie voorgoed weg. Nee, betere tools om vunzige pics te versturen zijn we dan ook nog niet tegengekomen.

Snapchat gooit het nu ook over een andere boeg, en laat gebruikers vanaf de komende app-update ook via tekst en video chatten met vrienden. Ook hierbij geldt dat de verzonden tekst- of videoberichten maar even in beeld blijven. Zolang een chatgesprek gaande is blijven de berichten zichtbaar, wanneer je het gesprek sluit wordt alle inhoud direct gedeletet. Gelukkig kun je altijd nog een screenshotje maken.

Fullscreen videobellen in Snapchat
Fullscreen videobellen in Snapchat

In de app wordt automatisch aangegeven wie er online is. Om een chat te starten moet je de naam van een persoon uit je vriendenlijst naar rechts swipen. Daarna kan ook een videogesprek worden gestart. Door simpelweg een knop boven het toetsenbord in te drukken zie je de ander direct in beeld. Creepy on a whole new level.

Download Snapchat voor Android en iOS.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).