Snapping Suarez: laat Suárez naar je vinger happen

Auteur: , Geen reacties
Snapping Suarez

App-inhaker van de dag. Een gezapig spelletje naar aanleiding van het bijtincident tussen Luis Suárez en de Italiaanse speler Giorgio Chiellini tijdens de wedstrijd Uruguay - Italië.

Snapping Suarez

Het doel van het spel is al even nutteloos als de actie van Suárez zelf. In beeld verschijnt een geanimeerde afbeelding van de Uruguayaan. In het ovaal boven zijn hoofd moet je een vinger plaatsen en vervolgens doodstil houden. Wordt er ook maar een minuscule beweging gedetecteerd, dan bijt de 27-jarige aanvaller toe, onder een luid fluitsignaal met de melding dat je game over bent.

Snapping Suarez

Je krijgt er geen punten voor en waarschijnlijk ben je het met advertenties overladen spel al na een have minuut beu, maar als je van inhakers op het WK houdt dan kan het geen kwaad om even te proberen. Toch vonden we de Flappy Bird-kloon Flying Van Persie een stuk beter uitgewerkt.

Nu is het wachten op de eerste app-inhakers als Nederland op 12 juli de finale wint.

Snapping Suarez downloaden voor Android kan hier. We zijn nog geen iOS- of Windows Phone-versie tegengekomen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).