Sommige iPad Pro’s lopen vast op iOS-update


Let even op als je je de nieuwste versie van iOS op je iPad Pro wilt zetten.

Sommige iPad Pro modellen met het kleine 9,7 inch scherm hebben namelijk problemen met de update. Verschillende sites melden dat de iPads ‘bricken’ van de update. En zo heeft Apple alweer een updateprobleem.

Dat is natuurlijk niet wat je wilt als je net 700 euro aan een nieuwe toptablet hebt uitgegeven. De iOS 9.3.2 update geeft als je pech hebt een systeemerror nummertje 56.

Als je die opzoekt in de hulppanelen van Apple dan blijkt het te gaan om een hardwareprobleem dat opgelost zou moeten worden door een update naar de nieuwste versie van iTunes. Maar die heb je natuurlijk al lang.

Wacht dus nog even af voordat je aan het updaten slaat. Het zou zonde zijn als je met een baksteen van 700 euro thuis zit.

Nog geen reacties

 1. Komt ie weer … Wat roep ik altijd ?????

  JA, wachten met een update … Wacht gerust een aantal weken en ga niet dwangmatig updaten mensen.
  Je ziet nu dat OOK mensen met een Iphone SE dit kunnen hebben en dan heb je opeens niets meer aan je smartphone.

  Wie niet horen wilt ………

  • @turbobrick:
   Ik denk prima advies.
   Het gaat wel erg vaak fout bij Apple de laatste update. (en het wordt elke keer groot uitgemeten)Tegelijkertijd is er ook atlijd wel een oplossing binnen een week na het vinden van zo’n probleem bij Apple.

   Wie dan ios vergelijkt met android, weet dat hij goed zit. Meestal [b]een week of twee [/b]na het uitkomen van een nieuwe update, is er een volledig bugvrije perfecte softwareversie beschikbaar..terwijl veel droid fabrikanten pas met hun androidUpdate komen na een [b]half jaar nadat [/b]google een nieuwe android versie lanceert en die versies dan alsnog enkele bugs hebben waar helemaal niet meer naar wordt omgekeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *