Soms is het internet gewoon *** [video’s]

ontworpen-als-vagina
A dirty mind is a joy forever.

Het is vrijdagmiddag, dus mag het soms iets luchtiger. Vandaag is er veel ophef over het WK van 2022 in Quatar. Deze keer gaat het niet over de mensonterende omstandigheden van de bouwvakkers. Ook de vraag of je in dit klimaat een WK moet organiseren ligt achter ons. Deze keer gaat het over één van de voetbalstadions, het Al Wakrah stadion om precies te zijn. De inmiddels overleden architecte dacht aan te sluiten bij de traditie van Arabische vissers. Daarom ontwierp zij een stadion in de vorm van een traditionele vissersboot. Helaas zagen veel internetgebruikers er bij het ontwerp al wat anders in en dat is eigenlijk gewoon k*t, zeg maar.
[gv data=”Dtdh3sJ-eBc”][/gv]

Wie dacht dat alleen ontwerpers de pineut waren komt bedrogen uit. Ook producenten van voedsel hebben te maken met dubbelzinnige klanten.
[gv data=”co-BBIrKsEk”][/gv]

Natuurlijk zijn schuine gedachten niet altijd verbonden met de dames. Deze luchtmacht-piloot had ook duidelijk iets anders aan zijn hoofd onder het werk. Daar schijnen overigens meer mensen tijdens het vliegen last van te hebben.
[gv data=”CB3-XVVuc4M”][/gv]

Je kunt ook een stunt bedenken die wat langer meegaat. Bijvoorbeeld een ijsl*llie. Deze stunt verdeelde Zweden een aantal jaar geleden. Het begon toen een grappenmaker een geslachtsdeel op het ijs maakte. Uiteraard maakten de omwonenden bezwaar, dus moest de ‘kunst’ verwijderd worden. Dat bleek lastig, want het ijs was niet dik genoeg meer. Uiteindelijk gingen vrijwilligers aan de slag. Toen de sculptuur was verdwenen brak er protest uit. Er kwam een Facebook-pagina en mensen protesteerden. Een van de helpers die het eerste kunstwerk had verwijderd kreeg spijt en besloot iets groots te doen….
[gv data=”VjzZ9CnLhWk”][/gv]

Ook wanneer je de kerstversiering door de carnavalsvereniging laat verzorgen kan je volgens het AD voor onverwachte taferelen komen te staan. (tekst loopt door na de foto)
kerstversiering-carnavalsvereniging

Soms maakt het niets uit en kun je gewoon ronduit aangeven waar jouw artistieke aspiraties vandaan komen.
[gv data=”-wxN3aphdsc”][/gv]

Hopelijk ga je na deze bijdrage swingend het weekend in. Je kunt natuurlijk ook even kijken voor een zelfrijdende auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *