Sonos Play:1, een draadloze speaker voor 199 euro

Sonos Play:1 speaker
Nog op zoek naar een compacte, krachtige maar draadloze speaker? Dan is de Sonos Play:1 wellicht een optie. Voor 199 euro heb je deze speaker in huis en kan je al je muziek draadloos afspelen.

De Play:1 is in staat om muziek te streamen van muziekservices zoals Spotify, Hype Machine en Last.fm, maar ook muziek die staat op je computer, smartphone, tablet of in de cloud. Via de Sonos Controller-app kan je gemakkelijk bepalen waar je naar wil luisteren.

Die app is beschikbaar voor iPad, iPhone, Android, Mac en pc. Uiteraard kan je ook meerdere Play:1’s in je huis plaatsen en ze met elkaar samen laten werken. Of je combineert de Play:1 met de Sonos Playbar.

De Sonos Play:1 is vanaf nu te reserveren en wordt vanaf 29 oktober via geselecteerde partners verkocht. Tijdens de feestdagen krijg je bij aanschaf van een Play:1 een gratis BRIDGE ter waarde van 49 euro cadeau.

[gv data=”OKWqjfpruiY”][/gv]

[lg_folder folder=”Sonos/Play1/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

6 reacties

  1. Zit er toch aan te denken om iets met Sonos te gaan doen.
    Mijn idee was:
    1 Playbar voor onder de televisie
    Voor in de keuken een Play:3/Play:5
    En dan nog 2 van deze Play:1’s die je zon beetje overal neer kunt zetten.

    Maar denken jullie dat je bij de Playbay nog een subwoofer nodig hebt? Of misschien nog 2 Play:3’s die als achterspeaker dienen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *