Sony blaast Walkman nieuw leven in als hd-muziekspeler

Auteur: , 2 Reacties

Dankzij Neil Young’s PonoPlayer kunnen we binnenkort al van high-quality muziek genieten, maar ook met de Sony Walkman NWZ-A17 kun je op de best mogelijke manier naar muziek luisteren.

De Walkman lijkt een beetje op de zilvere versie van de oude iPod Nano, alleen is deze player speciaal gemaakt om hoge kwaliteit muziek af te spelen. Sony heeft ook goed gekeken naar de functionaliteit van de iPod. Je bedient Sony’s NWZ-A17 namelijk met een touch-paneel onder het scherm.

Misschien is het een beetje raar om gebruik te maken van een muziekplayer zonder touchscreen, maar uiteindelijk draait het natuurlijk om de muziek. Dat wordt al snel duidelijk wanneer je erachter komt dat je er niet mee kunt internetten, zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij de iPod Touch. Je kunt de Walkman NWZ-A17 wel een stuk makkelijker van muziek voorzien: even je bestanden slepen en that’s it.2 reacties

En dan denk je… zo’n simpel ding kan dan toch ook niet duur zijn. Dat zal wel weer vies tegenvallen, waardoor het gros van de mensen toch maar gewoon een ipod koopt en deze dingen nooit van grond komen.
Èhnn we zijn weer terug in 2007!! Joehoe, Retro shit hierro.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).