Sony botst met Marvel, Tom Hardy als Venom (trailer)

Auteur: , 1 Reactie
Venom

Een toffe trailer, maar waar is Spidey?

Toen ik voor het eerst hoorde dat Tom Hardy – de meesterlijke Engelse acteur uit onder andere The Dark Knight Rises, Mad Max en The Revenant – de epische schurk Venom zou vertolken, was ik ontzettend blij. Nu de eerste trailer uit is gebracht, heb ik daar daarentegen mijn twijfels over. Dat heeft overigens niets met Hardy te maken.

Venom werd in 2007 aan het grote publiek getoond in het verschrikkelijke Spider-Man 3. De klassieke Spider-Man-trilogie met Tobey Maguire had in de derde iteratie een groot overschot aan (slecht uitgewerkte) schurken en de CGI en storytelling waren allemaal ‘meh’. De aankomende Venom-film gooit het daarentegen over de compleet tegenovergestelde boeg.

Het verhaal van Eddie Brock en zijn transformatie naar Venom zal namelijk volledig centraal staan in deze spin-off. Ja, spin-off, want Spidey komt mogelijk helemaal niet aan deze film te pas! De rechten van de iconische schurk uit het Spider-Man-universum zijn namelijk van Sony, dat een spin-off-franchise wil lanceren met deze met Oscars-genomineerde sterren gevulde film.

Het probleem is dat Marvel dus op geen enkele manier meewerkt aan Venom en dat levert een ongemakkelijke situatie op. Sony stelt namelijk dat het verhaal zich afspeelt in hetzelfde universum als Spider-Man: Homecoming (dat deel uitmaakt van Marvel’s Cinematic Universe), terwijl Marvel zelf ontkent dat Venom bij het MCU hoort. Verwacht dus geen uitgebreide rol voor Tom Holland’s Spider-Man, als de iconische superheld ├╝berhaupt al in de film voorkomt.

Tot die tijd check je hier de eerste trailer van Venom, dat in oktober van dit jaar moet uitkomen. Tot die tijd hebben we nog een hoop andere trailers voor je in het toffe, doch ietwat uitgemolken superheldengenre. Zo kwam gisteren de hilarische tweede Deadpool 2-trailer uit en toonde Marvel een sh*tload aan superhelden in de Avengers: Infinity War-trailer.

Foto @SonyPictures1 reactie

Sony fucked alles op alleen voor geld

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).