Sony brengt Pathé Thuis app naar Bravia-televisies

Sony brengt Pathé Thuis app naar Bravia-televisies
Even een Pathé’je pakken, het kan tegenwoordig ook op de Bravia-televisies van Sony.

Sony Benelux maakt vandaag bekend dat de Pathé Thuis app beschikbaar komt op op de Bravia-lijn in Nederland. Met de toevoeging van Pathé Thuis worden nieuwe bioscoopfilms direct beschikbaar. Via de app kun je films die recentelijk in de bioscoop zijn vertoond huren of kopen.

De bioscoopuitbater en Sony zeggen dat de introductie van Pathé Thuis op Sony tv’s binnen de strategie past om alle relevante devices in en rondom het huis te voorzien van de mogelijkheid om de meest actuele films te kijken. Op dit moment bestaat het aanbod uit ruwweg 2.300 films.

De Pathé-applicatie komt eerst beschikbaar op BRAVIA-televisies uit 2012, 2013 en 2014. Beiden partijen hebben de ambitie om Pathé Thuis ook beschikbaar te maken voor Sony Tablets en PlayStation4. Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe titels en alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of zijn Nederlands gesproken.

De Pathé Thuis app wordt automatisch zichtbaar in het Sony Entertainment Netwerk menu. Het netwerk is direct toegankelijk via de SEN-knop op de afstandsbediening van de BRAVIA televisie. Een film huren kost €2,99 t/m €5,99 en kun je na het starten 48 uur kijken. De koopprijs van een film verschilt per titel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *