Sony gaat films en series maken met PlayStation-figuurtjes

Auteur: , 3 Reacties
Sony gaat films en series maken met PlayStation-figuurtjes

Dat hebben ze slim bekeken.

Een fictief karakter tot leven brengen kan heel goed uitpakken of juist totaal niet. Superhelden van een stripboek naar het witte doek brengen is een uitstekend voorbeeld van vele succesverhalen. Ook de film Detective Pikachu die momenteel in de bioscoop draait lijkt vooralsnog op een succes. Bij Sony zitten ze ook niet stil en wil Sony Studios ook iets gaan doen.

Het bedrijf heeft PlayStation Productions opgericht. Een nieuwe sub-studio die karakters uit PlayStation-games tot leven wil wekken in film en series. Alles moet in-huis ontwikkeld gaan worden. Sony heeft geen zin om licenties te verkopen of uit te besteden.

Nintendo heeft met Mario een wereldberoemd figuur in handen, maar ook Sony PlayStation heeft zijn mascottes. Wat te denken van Crash de vos of Spyro, het schattige draakje. Er zou al een productie opgestart zijn van niet nader te noemen content. Het is dus afwachten wat PlayStation Productions precies gaat maken. Wat dat betreft een nieuw initiatief dat zeker interessant is om te volgen! (via Hollywood Reporter)

Lees ook: Vier generaties PlayStation op een rijtje3 reacties

Crash “buideldas” Bandicoot. Ook Hond was beter geweest aangezien hij er wel wat op lijkt en het bedrijf “Naughty Dog” heet.
Heeft Nintendo met z’n bekende loodgieter duidelijk nogmaals de meest bekende game character met voorsprong.
@lolindir: Helaas is het sinds 1999 niet meer Naughty Dog… Crash Nitro Kart op Playstation 2 was een aanfluiting op Crash Team Racing op Playstation 1.
@simonmc: ja inderdaad. Zo’n heftig verschil zowel voor Crash als Spyro tussen de ps1 en ps2…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).