Sony houdt cross-play tussen Xbox One en PS4 tegen

Auteur: , 2 Reacties
xbox one playstation 4 crossplay

Kom op Sony, alle gamers willen dit!

Momenteel bestaat er al de mogelijkheid voor cross-play tussen Windows 10 en de Xbox One. Maar als het aan Microsoft ligt komt er ook de mogelijkheid om online te spelen tegen Playstation 4-spelers. Dit werd eerder dit jaar al bekend en wordt ook nu weer bevestigd in een interview met Xbox’s marketing manager Aaron Greenberg.

Veel game-ontwikkelaars zeggen inmiddels een oplossing te hebben gevonden die cross-play mogelijk moet maken tussen de Xbox One en Playstation 4. Volgens zowel de ontwikkelaars als Microsoft ligt de beslissing om deze mogelijkheid te gaan integreren nu bij Sony. Helaas lijken ze daar tot dusver geen interesse te hebben in eventuele cross-play tussen de twee consoles, volgens zowel Microsoft als game-ontwikkelaars wordt er vanuit Sony geen commentaar gegeven op de eventuele mogelijkheden.2 reacties

Sony doet wel vaker dingen om gamers pissig te maken, maar dan doen ze weer dingen om gamers blij te houden.

Ik snap het niet. Sony is net als een vrouw met zoveel verschillende mood swings.
@dragonforce: Zo raar is het niet … Sony was het Apple van de jaren 80 en 90.
Innoveerde maar kwam ook met eigenwijze visie dat resulteerde in talloze eigen formats, eigen opslag en andere rare zaken. Zeer weinig was maar een succes.

Ik ben erg blij met mijn PS4pro maar zaken zoals cross platform gaming zouden wel erg fijn zijn en had anno 2017 allang voor elkaar moeten zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).