Sony introduceert telefoon speciaal gemaakt voor selfies

Sony introduceert telefoon speciaal gemaakt voor selfies
Gister werd al duidelijk dat Sony vandaag een nieuwe telefoon zou presenteren. Alleen een echte revolutie is het niet geworden.

Het ging dus inderdaad om de Xperia C3 die speciaal ontwikkeld is voor het maken van selfies. Zo heeft het toestel een vijf megapixel camera aan de voorzijde die wordt bijgestaan door een flitser. Hiermee kan je zelfs als het donker is die perfecte selfie maken voor op Instagram.

Het toestel zal een aantal extra voorgeïnstalleerde apps krijgen die moeten helpen bij het maken van de selfie. De camera is ook uitgerust met het Superior Auto-modus systeem van Sony waardoor de camera de juiste instellingen van tevoren kan bepalen.

Verder beschikt de telefoon over een acht megapixel camera aan de achterzijde voor de overige foto’s. Het scherm is 5,5 inch groot en heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Onderhuids vinden we een Qualcomm Snapdragon 400-soc processor die draait op 1,2GHz. De Xperia C3 draait op Android 4.4 en heeft een batterij capaciteit van 2500mAh.

Het enige slechte nieuws is dat het toestel niet naar Nederland zal komen. Hij zal vanaf augustus in China uitkomen en wordt daarna in andere markten worden uitgebracht, helaas valt Nederland hier dus niet onder.

[gv data=”YToio7g6hAw”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *