Sony komt met drie nieuwe smartphones

Sony komt met drie nieuwe smartphones
Op CES heeft het Japanse techbedrijf drie nieuwe toestellen gepresenteerd.

Het gaat hier om de Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra en Xperia L2.

De Xperia XA2 bevat een 23-megapixel camera en kan video in 4k opnemen. Ook is het mogelijk om slo-om video’s te maken in 120 fps. Selfies maak je met een 8-megapixel front-camera. Dankzij een wijde lens is het eenvoudiger om een groepsfoto te maken. De XA2 heeft een 5.2-inch Full HD scherm met een randloos design. Daarmee is het display 0,2-inch groter in vergelijking met zijn voorganger. Het scherm is gemaakt van Corning Gorilla Glass. Aan de achterkant van het toestel kan een vingerafdruksensor worden gevonden. Een Qualcomm Snapdragon 630 processor is verantwoordelijk voor de rekenkracht. De Xperia XA2 komt met Android 8.0 Oreo en is vanaf maart leverbaar in de kleuren Silver, Black en Blue voor een prijs van 349 euro.

Dan het tweede gepresenteerde toestel. De Xperia XA2 Ultra. Deze smartphone beschikt over een dual front-cam. Een camera met 16 megapixels en een acht-megapixel camera. De camera aan de achterzijde is hetzelfde gebleven in vergelijking met zijn goedkopere broertje. Met een 6-inch scherm is de XA2 Ultra een stukje groter. De prijs ligt ook hoger. Het toestel kost 429 euro en komt in de kleuren Silver, Black en Blue.

De derde smartphone is de Xperia L2. Deze 5.5-inch HD-smartphone komt met een 3.300 mAh batterij. Volgens Sony kun je de smartphone de gehele dag op een acculading gebruiken. De Xperia L2 komt in de kleuren Black en Gold is de goedkoopste van het trio met een prijs van 249 euro. In tegenstelling tot de andere twee toestellen, is de Xperia L2 al leverbaar vanaf eind januari.

Sony komt met drie nieuwe smartphones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *