Sony komt met gouden PS4 voor een lagere prijs [updated]

PS4
Dat is interessant. Een bijzondere PlayStation 4 en nog goedkoper ook!

Hou het nieuws in de gaten, want Sony heeft in de Verenigde Staten een speciale PlayStation 4 op de markt gebracht. De console is goud van kleur en zal tijdelijk verkrijgbaar zijn. Het apparaat kost in Amerika 249 dollar. Daarmee is de console uit Japan 50 dollar goedkoper in vergelijking met een zwarte of witte PlayStation 4.

De gouden PlayStation 4 komt met 1TB opslag. Het is nog niet bekend of Sony in Europa met een dergelijke stunt komt. Naast de nieuwe console komt het Japanse techbedrijf met speciale kortingen en acties in de VS tussen 9 en 17 juni. Leuk nieuws voor de Amerikanen natuurlijk, maar wij willen dit ook! De kans zit erin, want de Belgische site van Media Markt adverteert al met een gouden PS4 voor 379 euro.

Volgende week barst de E3 los en dan is het goed mogelijk dat Sony met een aankondiging komt. De verwachting is dat de Japanners de adviesprijs voor de console met 50 dollar gaat verlagen.

UPDATE: Vanaf 28 juni komt er een gouden en zilveren Playstation 4 Limited Edition Slim model beschikbaar in Nederland. Beide versies beschikken standaard over een harde schijf met 500GB opslaggeheugen en twee controllers in bijpassende kleur, die tevens los verkrijgbaar zijn. Er is nog geen officiële prijs bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *