Sony komt met speciale afstandsbediening voor o.a Netflix

PS4 afstandsbediening
Het Japanse bedrijf komt met een nieuwe accessoire voor de PlayStation 4. Deze afstandsbediening moet het makkelijker maken om onder andere snel je favoriete serie of film op te zoeken.

De zwarte accessoire komt deze maand nog op de markt en gaat 30 dollar kosten. Je kunt er op afstand de PlayStation 4 mee aanzetten en door het menu scrollen. Ook biedt de afstandsbediening ondersteuning voor Blu-rays en DVD’s die je afspeelt op de console. Naast Sony zijn meerdere fabrikanten druk bezig om met een Netflix-vriendelijke afstandsbediening te komen. Het Japanse bedrijf zegt dat je daarnaast tot 3 extra apparaten kunt koppelen om bijvoorbeeld de audio te regelen via een versterker, of om de TV zelf te bedienen.

Ook kun je er verschillende apps via de console mee bedienen. Sony zegt dat een hele lijst aan apps, waaronder Netflix, YouTube, en Twitch samenwerken met de afstandsbediening. Het Japanse techbedrijf brengt de accessoire eerst op de markt in de VS, Canada en Mexico. Wanneer wij Europeanen aan de beurt zijn is niet bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *