Sony laat je voortaan al je games delen met je vrienden


De Gamescom-conferentie in Keulen is nog in volle gang, maar het eerste nieuws druppelt binnen. Sony maakt werk van zijn Playstation 4 en komt met een grote update.

System update 2.0 maakt het met Share Play mogelijk om samen met je vrienden van over de hele wereld te gamen. Zelfs als je vriend of vriendin uit het buitenland zelf niet beschikt over de game die jij graag wilt spelen. Als je je gameskills opneemt, wordt je video ook nog eens automatisch geupload naar je YouTube-kanaal.

Daarnaast kondigde het Japanse bedrijf aan dat de PlayStation TV vanaf 14 november in Europa verkrijgbaar is. De PlayStation TV is een kleine console waarmee je PSP- en PS Vita-games op TV kunt spelen. Ook is het mogelijk om games van de PS4 naar het apparaat te streamen. De PlayStation TV zal geleverd worden met drie digitale games, maar welke dat zijn is nog niet bekend.

Sony liet met trots weten dat er wereldwijd zo’n tien miljoen PlayStations 4 zijn verscheept. De console doet het in dit opzicht beter dan zijn concurrent Xbox One, die overigens in ons land nog niet uit is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *