Sony lanceert PlayStation 4 app voor Android en iOS

PlayStation app voor Android & iOS
Nog voordat de nieuwe PS4 officieel gelanceerd is heeft Sony alvast de officiële app voor Android en iOS voorbereid op de PlayStation 4. Op die manier kan je straks je telefoon of tablet als tweede scherm of chatfunctie gebruiken.

Volgens Sony wordt het mogelijk om met de app games te kopen in de PlayStation Store en die meteen te pushen naar je PlayStation 4. Op die manier kan je als je thuis komt gelijk beginnen met spelen. Ook kan je via de app zien wat je vrienden spelen en je kan met ze chatten. Tevens kan je telefoon/tablet als on-screen keyboard gebruikt worden voor je PlayStation 4. Een specifieke iPad app ontbreekt (nog?), maar Sony zegt wel zowel telefoons als tablets te ondersteunen. Ook biedt de app integratie voor Facebook en Twitter.

De PlayStation 4 wordt op 15 november officieel gelanceerd in de Verenigde Staten en vanaf 29 november is hij leverbaar in Nederland. Op dit moment zijn de nieuwe versies van de officiële PlayStation App alleen nog te downloaden in Noord Amerika, maar vanaf 22 november kan je hem downloaden voor Android en iOS.

[lg_folder folder=”Sony/PlayStation_4/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *