Sony SmartWatch 2 is officieel

Sony SmartWatch 2
Zoals verwacht heeft Sony een nieuwe SmartWatch onthuld. De SmartWatch 2 is een waterbestendig horloge met 1,6-inch touchscreen, je kan er oa telefoontjes mee beantwoorden en binnenkomende berichten mee lezen.

Andere mogelijkheden zijn het volume van je mp3-speler aanpassen of (met een smart camera-app) een foto op afstand nemen. Het 1,6-inch touchscreen van de SmartWatch 2 heeft een resolutie van 220 x 176 pixels. Het besturingssysteem lijkt op Android maar is het niet. Het horloge ondersteunt NFC en Bluetooth 3.0, waardoor pairing met compatibele apparaten (met Android 4.0 of hoger) mogelijk is.

Het apparaat heeft een aluminium behuizing (waterbestendig) en zou een accuduur hebben van 3 tot 6 dagen, opladen gaat via USB. De Sony SmartWatch 2 is vanaf september wereldwijd verkrijgbaar.

Lijst met apps: SmartWatch Host Application, Call handling (answer, reject, mute, volume handling), Call log, Missed call notification , SMS/MMS, Email, Gmail, Facebook, Twitter, Music remote extension/music handling , Calendar, Weather, Runtastic, Viewfinder, New events – aggregator.

[gv data=”DoUzM7WYlP0″][/gv]

[lg_folder folder=”Sony/SmartWatch_2/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

10 reacties

   • @Erwin: De Pebble is echt geweldig, ik heb hem nu ongeveer 2 maandjes (Kickstarter backer) en kan niet meer zonder.

    Ongemerkt ben je toch veel met je Gsm bezig en kreeg ik heel de dag notificaties binnen. Nu met de Pebble heb ik mijn telefoon gewoon op stil (zonder trillen) en kijk ik op mijn Pols of het directe actie vereist of dat ik er later op kan reageren.

    Heerlijk!

    Het voelt nu erg onlogisch om een “dom” horloge om te doen, het enige nadeel van de Pebble is zijn uitstraling, echt mooi is hij natuurlijk niet, ik heb er een lederen band om maar dat helpt maar gedeeltelijk.

 1. En dus ook erg handig voor mensen die toetsen hebben bij digibetische leraren. Desalniettemin een mooi apparaatje. Ben wel benieuwd hoe de dienders op de weg dit gaan controleren, je mag tenslotte ook niet met je telefoon, iPod of tablet spelen.

 2. Had de vorige smartwatch. Leuk dingetje, maar was al na 4 maanden stuk. Heb wel netjes mn geld teruggekregen, maar zal nog wel even twee keer nadenken of ik deze in huis zal halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *