Dualsense PlayStation 5 controller

Sony stelt PlayStation 5 kopers gerust

Sony stelt PlayStation 5 kopers gerust

Maak je geen zorgen zegt Sony, want de PlayStation 5 is misschien dichterbij dan je denkt.

Het zijn moeilijke tijden voor een ieder die halsreikend uitkijkt naar een nieuwe PlayStation 5. Bij je lokale winkel zul je teleurgesteld worden. Uitwijken naar een handelssite is ook geen optie, want sommigen vragen woekerprijzen voor de nieuwste console van Sony. Er zit niets anders op dan geduld hebben. Sony probeert je enigszins te troosten met betrekking tot beschikbaarheid van de PlayStation 5.

Retailers kunnen je niet vertellen wanneer ze exact weer een lading van de PS5 verwachten. De verwachting is dat de komende maanden het nog best moeilijk zal worden om aan een PS5 te geraken. Sony heeft echter gecommuniceerd dat er weer een lading exemplaren van de PlayStation 5 onderweg zijn naar retailers. Dat maakt het bedrijf bekend in een tweet. Sony adviseert om goed contact te houden met je lokale winkel om de beschikbaarheid te controleren.

De PlayStation 5 verscheen op 12 november in Noord-Amerika en op 19 november in Europa. Vrijwel overal is de console uitverkocht. Toch hoopt Sony met dit nieuws nog mensen blij te maken waardoor ze hopelijk 2020 kunnen afsluiten met een PlayStation 5 in de woonkamer. Laten we het hopen, misschien is een Xbox Series X anders een optie voor je?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *