Sony verkoopt zes miljoen Playstation 4’s

Playstation 4 lanceerdatum
Er zegt daarmee de eigen verkoopverwachting te overstijgen.

De verkoop van de Playstation 4 begon eind november, waarna al snel bleek dat de rivaal van de Xbox One een verkoophit was. Begin december waren er al 2,1 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan, vorige maand noteerden ze een verkoop van 5,3 miljoen stuks en per 2 maart staat de teller op 6 miljoen aangetikt.

De forse stijging in de afgelopen weken wordt verklaard door de verkoopstart van de PS4 in thuisland Japan en andere Aziatische landen op 22 februari. Kassa!

[lg_folder folder=”Sony/PlayStation_4/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

4 reacties

 1. Yeuhj! Binnenkort komt er ook 1 in mijn bezit.. Voor de mensen die er nog 1 willen, maar niet kunnen bemachtigen; check even de facebook page van ps4club ( die met 22.000 likers )
  Die posten om zoveel tijd een bericht dat de PS4 ergens tijdelijk in voorraad is!

  Houd niet zo van spammen, maar wil graag mijn mede-apparata-lezers helpen om aan zo’n ding te komen!

   • @DILA:
    Niet, slaat ook nergens op. Kijk de Xbox 1 is nog niet in NL te koop ( officieel dan he ) en de PS4 wilde ik sowieso al omdat ik de PSX en PS2 heb gehad. En dat gedoe rondom Xbox v.s. Playstation v.s. PC is sowieso nutteloos. Gamers gamen op alles wat ze bezitten naar mijn mening.
    Binnenkort als de Xbox One uitkomt in NL dan koop ik die waarschijnlijk ook. Gewoon omdat ik het leuk vind. Ik game op alle consoles, het is maar net waar ik zin in heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *