Sony vlaggenschip met doorzichtige achterkant: top of flop?

Xperia XZ Premium doorzichtig
De uitvoering in deze video kan beter, zullen we maar zeggen.

Enkele weken geleden berichtten we al over de stevigheid van de Sony Xperia XZ Premium. De bonkige topper van de tech-gigant mag dan misschien niet zo populair zijn als de nieuwste Apple of Samsung toestellen, het is nog steeds een prima toestel te noemen. Zeker qua stevigheid, zo meldde JerryRigEverything.

Na deze teardown-test gaat Jerry soms aan de slag met het doorzichtig maken van de achterkant. Aangezien dit bij de XZ Premium echter niet het geval was, heeft een zekere YouTuber genaamd Wit Rigs deze taak op zich genomen. En dat is jammer, want het eindresultaat is vrij pijnlijk om te zien.

De Sony Xperia XZ Premium leent zich eigenlijk prima voor deze nogal aparte designfeature. In tegenstelling tot andere smartphones is de binnenkant van het apparaat eigenlijk best kleurrijk en ‘mooi’ te noemen, voor zover dat mogelijk is. Helaas lijkt Wit Rigs niet te beseffen in de video dat het verwijderen van de lak een secuur proces vergt.

In plaats van verfverdunner, alcohol of iets dergelijks te gebruiken, wordt de achterkant er namelijk letterlijk afgeschraapt. Het resultaat op afstand is erg mooi, maar van dichtbij zijn de krassen goed zichtbaar. Tip voor Xperia XZ Premium gebruikers: een doorzichtige achterkant kan zeker, maar volg vooral niet deze how-to op.

[gv data=”dz4XoC7ncAI”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *