Sony Xperia E4: nieuwe telefoon voor weinig

Sony Xperia E4: nieuwe telefoon voor weinig
Vergeet de Xperia E3, hier is zijn niet al te dure opvolger: de E4.

De Xperia E4 is de nieuwste budgettelefoon van Sony. Een toestel voor wie geen zin heeft om honderden euro’s aan een mobieltje uit te geven. Een definitieve prijs is er nog niet, maar we gokken dat deze in lijn zal zijn met de E3, die rond de 150 euro kost.

Wat je voor zo’n bedrag aan telefoon krijgt? Om te beginnen een 5 inch scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels. De rekenkrach wordt verzorgd door een MediaTek MT6582-processor met vier kernen, draaiend op een kloksnelheid van 1,3 GHz. Het werkgeheugen komt uit op 1 GB en er is 8 GB aan opslagruimte aanwezig, uit te breiden met een micro SD-kaart.

De telefoon weegt 144 gram en meet 137x75x10,5 mm. Aan de voorkant is een 1,9 megapixel camera geplaatst voor al het selfiewerk, op de achterkant is dit een 5-megapixelmodel. De accu heeft een capaciteit van 2300 mAh. Verder zit er ondersteuning voor WiFi, Bluetooth, FM-radio en 4G op. De Xperia E4 zou volgens Sony direct met Android 5.0 Lollipop uitkomen, maar op de video van de telefoon zien we versie 4.4.4 nog draaien. Weird.

[gv data=”Phmu_Vra_bw”][/gv]

[lg_folder folder=”Sony/Xperia_E4/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *