SoundSight koptelefoon komt met ingebouwde camera

SoundSight koptelefoon komt met ingebouwde camera
Een koptelefoon, camera en audiorecorder in één. Is dit de evolutiestap waar iedereen op zit te wachten?

Audiobedrijf SoundSight denkt van wel. Ze hebben een over-ear koptelefoon gepresenteerd die het niet alleen moet hebben van zijn strakke uiterlijk, maar ook met een aantal opvallende functies komt. In de oorschelp is namelijk een full HD camera geplaatst die 270 graden kan draaien. Iets daarboven heeft SoundSight een audiorecorder gemonteerd.

SoundSight voorziet een markt voor muziekluisteraars die graag in first-person filmen wat ze aan het doen zijn. Het kan ook voor DJ’s een uitkomst zijn, die hun set willen opnemen en meteen willen uitzenden. SoundSight brengt daarnaast een app uit voor Android en iOS waarmee je het opgenomen beeld & geluid meteen kunt streamen. Ook zitten er tal van editfuncties in, waarmee je geschoten beelden kunt combineren met muziek.

De koptelefoon van SoundSight is uitgerust met onder meer zes microfoons, een accelerometer, bluetooth, een 6,35 en 3,5 mm stereoplug en een 800 mAh accu, waarmee je 4 uur lang alle functies kunt gebruiken. Als je louter muziek luistert – met Active Noice Cancellation – gaat de SoundSight 18 uur mee.

De koptelefoon komt in de kleuren Titanium en Onyx en gaat weg voor de early bird-prijs van $349.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *