Spacegrijs is de nieuwe iPhone-kleur

Auteur: , 5 Reacties
iPhone 7

De iPhone 7 zal voor het eerst sinds roségoud weer een nieuwe kleur krijgen.

Nu hoor ik je denken: maar hij wás er toch al in spacegrijs? De nieuwe kleur zou echter een stuk donkerder zijn dan voorheen, zo meldt Macotakara. Eerder schreef de site over een nieuwe donkerblauwe kleur, maar die lijkt van de baan. 9to5Mac beroept zich ondertussen op zijn eigen bronnen, die een en ander zouden bevestigen.

De iPhone 5 was al in een vergelijkbare kleur beschikbaar. Die heette eerst gewoon zwart, bij de 5s opeens spacegrey. Ook andere producten zijn in de kleur uitgebracht, zoals de Apple Watch en de 12-inch Macbook. Daar is de kleur dan veel donkerder dan op de huidige iPhones.5 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
Een titel als: ”Spacegrey is, volgens geruchten, vanaf de Iphone 7 een tint donkerder” had beter gestaan dan zo’n clickbait titel waarbij je in de eerste regel al aangeeft dat het slechts diende om de aandacht te trekken.
@kromatic: steengoede kop idd
@vanderlinindustries: Tóch krijg ik vier plusjes en jij geen één. Dus ja, ik denk dat het wel een steengoede kop is, of in ieder geval een betere. Kinderachtig persoon. Schakel reacties uit als je niet tegen kritiek kunt.
@kromatic: Je feedback wordt enorm gewaardeerd. De plusjes bewijzen je gelijk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).