Speciaal voor gamers: logitech’s nieuwe toetsenbord

Logitech Orion Spark
Gamers opgelet: Logitech komt met een toetsenbord dat jullie niet mogen missen.

Als we Logitech moeten geloven tenminste, want zij verkondigen dat hun G910 Orion Spark een van de meest geavanceerde mechanische toetsenborden ooit is. De Orion Spark is vooral bedoeld voor gamers, die dankzij de RGB-verlichting elke toets een eigen kleur kunnen geven. Handig als je bepaalde toetsencombinaties wilt onthouden.

De Orion Spark beschikt ook over negen toetsen die je zelf een functie kunt geven. Het mechanische toetsenbord reageert volgens Logitech tot 25 procent sneller dan vergelijkbare toetsenborden, al moet je daar wel wat voor over hebben. De G910 Orion Spark is vanaf november namelijk te koop voor 180 euro.

5 reacties

  1. €19 voordeliger dan een Corsair Vengeance K70 RGB…
    Daarentegen bied Corsair wel Cherry MX Red switches, waar Logitech in huis ontwikkelde rommel levert.
    Ik heb trouwens veel liever Cherry MX Brown switches en een PS/2 aansluiting voor de aansturing. Er mag ook een USB aansluiting bij voor de voeding van achtergrond verlichting.

        • @AutomotiveDesigner: Dat zal best, maar tot nu toe is er nog niet een mechanische switch die in de buurt komt van een cherry switch, en dan heb ik het over stevigheid, feedback en duurzaamheid. Nu is duurzaamheid moeilijk te testen, maar wiebel maar eens een toets op een keyboard met namaak switches heen en weer, en probeer het zelfde op een keyboard met cherry switches, dus eerst zien en dan geloven. Als ze net zo goed zijn dan zie ik mijzelf het bord misschien nog wel kopen, maar de corsair met RGB leds gebruikt wel cherry switches. Voor alsnog vestig ik mijn aandacht daar dus op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *