Speciale Galaxy S8+ 6GB RAM beter dan reguliere versie?

Galaxy S8 video
Deze YouTuber zocht het voor ons uit.

De Galaxy S8 is al een tijdje uit en erg goed ontvangen. De standaard Galaxy S8-versie beschikt over 4GB RAM, waarmee je vrijwel vlekkeloos moet kunnen multitasken. Bij Huawei zijn ze er zelfs van overtuigd dat meer dan 4GB RAM op dit moment compleet nutteloos is. Toch is er een Galaxy S8+ op de markt met maar liefst 6GB RAM op de markt.

Ook is er in deze speciale versie ruimte voor 128GB aan intern opslaggeheugen, maar liefst twee keer zoveel als in de reguliere versie. Gek genoeg is dit apparaat slechts in enkele landen te verkrijgen in Azië, en brengt het importeren ervan vrij veel extra kosten met zich mee.

YouTuber PhoneBuff bekeek in hoeverre de 2GB RAM de prestaties van het vlaggenschip verbeteren. Door allerlei al dan niet intensieve applicaties te openen op beide toestellen zien we dat de 6GB RAM versie slechts enkele seconden sneller is.

Wanneer PhoneBuff in ronde 2 echter terugkeert naar alle openstaande applicaties blijkt dat de reguliere versie niet in staat was om alles op de achtergrond werkend te houden. Het volledige filmpje bekijk je hieronder.

[gv data=”0fLvxlOL5jQ][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *