‘Speciale Huawei Mate 20X gespot in het wild’

Huawei Mate 20X
Heeft Huawei nóg meer in petto voor ons?

Op 16 oktober is het dan eindelijk zover: Huawei zal dan met veel bombarie de nieuwe Mate-toestellen lanceren. Na de vrij succesvolle release van de Huawei P20-serie is het nu tijd om de grotere Mate-smartphones uit de doeken te doen. De verwachting is dat de Chinese fabrikant de reguliere Mate 20 en duurdere Mate 20 Pro presenteert, maar daar lijkt zich nog een toestel aan toe te voegen.

Vorige week werd al duidelijk dat er iets van een Mate 20X ten tonele zou verschijnen. Tot dan toe was er verder nog niets te melden over deze smartphone, behalve dat het echt iets voor gamers was. Nu zijn er nieuwe foto’s van het toestel gelekt.

Het ziet ernaar uit dat het gaat om een smartphone met een 7,2 inch OLED-scherm. De Mate 20X lijkt net als de reguliere en Pro-versie over drie camera’s te beschikken. Daarnaast is er de Kirin 980-chipset aanwezig met 4GB, 6GB of 8GB RAM. Het geheugen is waarschijnlijk 128GB, 256GB of 512GB groot.

Op dit moment is het nog niet duidelijk wat deze smartphone zo goed maakt om op te kunnen gamen. Een groter scherm is natuurlijk handig, maar Huawei kennende is dit niet het enige wat zo exclusief is aan de Huawei Mate 20X.

Huawei Mate 20X in het wild

(Via)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *