Specs en naam Android-toestel van BlackBerry opgedoken

BlackBerry Priv
Het Android-toestel van BlackBerry dat gebukt ging onder de naam Venice heeft een marktnaam gekregen. Ontmoet de BlackBerry Priv.

Venice was slechts een projectnaam van de oh, zo geheimzinnige BlackBerry telefoon met het Android OS. De Priv, waarbij Priv staat voor privacy, moet het Canadese bedrijf weer uit de grond gaan trekken. Dezelfde Evan Blass, die eerder vandaag het HTC One A9 plaatje lekte, komt met een PR foto van de Priv. Het toestel krijgt vermoedelijk een 18-megapixel camera met dual led-flash techniek en 3GB aan RAM geheugen. Android zal zich bekend maken op het scherm door middel van een 1.8-GHz Snapdragon chip. Het hart bestaat uit een 3000 mhA batterij en de telefoon zal uitbreidbaar zijn met een microSD-kaartje.

De verwachting is dat BlackBerry in oktober het Android-toestel zal presenteren. Een hands-on filmpje van het toestel check je hier.

4 reacties

      • @Praeses: Ik weet het niet zo goed. Ik heb Blackberrys gekozen, voornamelijk om het toetsenbord. Ik vind dat toch veel fijner dan de touchscreen van mijn Galaxy S4. Aan de andere kant: Ik ben ook actief op Autojunk en mijn Galaxyfoto’s vind ik veel beter gelukt die van mijn Blackberry. Dus… Twijfels twijfels… Ik ga het misschien in de gaten houden, betreffende deze Blackberry.

  1. heel benieuwd naar de prijs en de precieze afmetingen 🙂

    een fysiek keyboard en 3000 mah zijn wel echt grote plussen in mijn ogen. het keyboard van mijn 3.5 inch desire S deed het prima, maar alle moderne telefoons typen minder fijn op de een of andere manier.

    als deze rond de 400 euro gaat kosten dan ga ik ‘m serieus overwegen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *