Speedtest: alle iPhones ooit met elkaar vergeleken

Auteur: , 1 Reactie
Alle iPhones worden onderworpen aan een speedtest

Het is alweer bijna tien jaar geleden sinds lancering van de eerste iPhone. Maar hoe snel zijn die oude modellen eigenlijk nog?

Het begon allemaal met de iPhone 2G. Door de jaren heen zijn we uiteindelijk bij de iPhone SE, iPhone 6S en 6S Plus terecht gekomen. Maar hoeveel sneller zijn deze modellen vergeleken met de antieke 2G? De volgende speedtest legt alle iPhone-modellen naast elkaar: de 2G, 3G, 3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S, SE, 6, 6 Plus, 6S en de 6S Plus. Voor zover mogelijk draaien alle modellen op iOS 9.3.1. Het is de bedoeling dat deze update de oudere iPhones sneller maakt.

Als eerst wordt gekeken welk iPhone-model het snelst is opgestart. De iPhone SE bleek de winnaar te zijn en gek genoeg was het oudste model niet de meest langzame. Daarnaast wordt er ook een Geekbench test en een wifi-test gedaan. Verder worden de camera’s van alle toestellen met elkaar vergeleken. Het is in ieder geval indrukwekkend om te zien hoe erg dit is verbeterd in de loop der jaren. Meer kun je hieronder in de video bekijken.1 reactie

het had leuk geweest moesten ze bv telkens de zwarte versie gebruikt hebben.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).