Speedtest: Google Pixel 3 XL vs iPhone XS Max

Auteur: , 4 Reacties
Pixel 3 XL versus iPhone XS Max

Het gevecht der gevechten?

We hebben het in smartphoneland al jaren over de strijd tussen Samsung en Apple. Samsung maakt echter gebruik van Android, Google’s mobiele ecosysteem. Daarnaast past de fabrikant deze software ook flink aan, volgens sommige critici niet ten goede. En wie kan nu beter de ├ęchte versie van Android tentoonstellen dan Google zelf? In de Pixel-lijn mogen we de schone versie in al zijn schoonheid bewonderen.

Of het ook een beetje snel vlot met de hardware van de nieuwe Google Pixel 3 XL, dat zien we in onderstaande speedtest. Daarin wordt de iPhone XS Max als graadmeter ernaast gehouden, het paradepaardje van Apple met een exorbitant prijskaartje.

In de test wordt zowel de opstartsnelheid als de bekwaamheid van het RAM-geheugen getest. Alle Android-fans zullen deze video echter het liefst vermijden, want de iPhone XS Max verslaat de Pixel 3 XL op alle aspecten. Het helpt natuurlijk ook niet dat de 3 XL niet moeders mooiste is, dus het design compenseert ook vrij weinig.

Misschien wel het meest opvallende is het bizar slechte RAM-management van de Pixel 3 XL. Vrijwel geen enkele applicatie blijft in het geheugen bewaard, een tamelijk bizarre situatie. Zelfs de relatief magere 4GB zou meer dan genoeg moeten zijn om enkele apps draaiende te kunnen houden. Volgend jaar beter?4 reacties

@jastinissen: alles goed en wel, maar waar is die link naar de test/video? ;)
@toyotafortuner: Klein detail joh ;) , bedankt voor het opmerken!
Zoals al vaker vermeld. Pixel is mega overrated net zoals het stock Android.
En dat voor de hoofdprijs ook nog.

Speeltje voor Android Nerds die persee apart moeten zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).